Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgnghBEiAvQ6tIGwZgfOy13qnElB6E6s3Gcfg7LnrpeNoOrg_4qxLyDlOX_vk8BTyiZOTbQs7b0gMImTZAzBIvmnIgoNXOH_nlRTPDM-pQzto32TqHBpbvZql2amw2J6mMupNX6Ut2TqbY_/s640/LOGO+SOMATIOU.PNG
                                                                                                                                                23/03/2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

          Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που για ακόμη μία φορά ενίσχυσαν με την ψήφο τους το Κλαδικό Σωματείο κόντρα στη λογική της απογοήτευσης και των ατομικών λύσεων που επικρατεί στη συνείδηση πολλών εργαζομένων.
          Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που έκαναν το βήμα να γραφτούν στο σωματείο αλλά και όλους εκείνους που βοήθησαν ώστε να σπάσει η ηττοπάθεια, να φανεί η αναγκαιότητα και ο ρόλος του Κλαδικού Σωματείου στους μέχρι τώρα αγώνες και την παραπέρα ανάπτυξη τους.
          Η μάχη των εκλογών δόθηκε σε μια περίοδο που ο κλάδος στο νησί μειώθηκε δραματικά μέσα από τις εθελούσιες και ενώ ήδη έχουν αποφασιστεί πακέτα αντιλαϊκών μέτρων για το σύνολο των εργαζομένων.
          Σε αυτές τις συνθήκες παρά τις όποιες δυσκολίες εκφράστηκαν φάνηκε ότι υπάρχει διάθεση για συμμετοχή, συντονισμό, διεκδίκηση με βάση τις σύγχρονες ανάγκες που έχουμε σήμερα οι εργαζόμενοι για δουλειά με δικαιώματα, κοινωνική ασφάλιση, υγεία-πρόνοια, παιδεία κ.α
          Η ενίσχυση σε ψήφους και όλη η εκλογική μάχη έδειξε ότι μπορεί να υπάρξει άνοδος της αγωνιστικής διάθεσης, μεγαλύτερη δραστηριοποίηση των μελών του σωματείου. Είναι απάντηση ενότητας του κλάδου απέναντι στα σχέδια που έχουν για εμάς συγκυβέρνηση, τραπεζίτες, ΕΕ.
          Η νέα διοίκηση του σωματείου αναλαμβάνουμε πρώτοι τις ευθύνες μας για να βαδίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση και καλούμε όλα τα μέλη του σωματείου αλλά και όλους τους συναδέλφους που έχουμε ανταλλάξει απόψεις αλλά δεν έχουν οργανωθεί στο σωματείο να συσπειρωθούν στο Κλαδικό Συνδικάτο.
           Μόνο μέσα από συλλογικές διαδικασίες, αγωνιστικά με βάση τα συμφέροντα μας μπορούμε να κάνουμε τις μικρές και τις μεγάλες ανατροπές.
           

                                                                                                    Από τη Διοίκηση